Zoeken

Betrouwbaar

Voordelig

Kwaliteit

 

Tips

Van den Assem

Assem 728 X 90

 

 

Van de Assem heeft overknee laarzen, ze hebben alleen niet gemakkelijke zoekfuncite voor deze type laarzen. Wil je ze vinden zoek dan op damesschoenen en kijk dan even op de verschillende merken. Ook kun je gemakkelijk op de wintercollectie zoeken, dit is ook handig, zo vind je gemakkelijk het assortiment laarzen die over de knie heen vallen. Van den Assem is een prima webshop voor schoenen. Ze hebben een groot aantal merken voor laarzen zoals KMB, Oxitaly, Esprit en Filipe Sousa. Bezorging en retourneren is bij Van den Assem gratis. Dit is dus al een groot voordeel ten opzichte van Van Arendonk. Verder heeft Van den Assem een goede sale. De kortingen kunnen oplopen tot 70%. Wat ook een groot voordeel is van Van den Assem is dat ze 14 fysieke winkels hebben in Nederland. Je kunt dus altijd gemakkelijk je schoenen passen in de winkel of terugbrengen. Bezorging en retourneren is gratis bij Van den Assem. Je mag je Overknee laarzen binnen 14 dagen na leverdatum terugbrengen. Dit mag je opsturen, maar je mag het ook naar één van hun winkels brengen. Verder laat Van den Assem haar orders bezorgen door PostNL. je kunt je bestelling altijd gemakkelijk volgen met track en trace. Heb je vragen over je order dan kun je Van den Assem altijd bellen. Onze ervaring is dat je altijd goed wordt geholpen door het telefoonteam en dat je niet lang in de wacht staat

Bezoek Website

Baby-schoenen.nl

babyslofjes

 

 

A@pie babyschoenen, oftewel Baby-schoenen.nl, is de plek voor slofjes voor baby's in Nederland en België. Deze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U bestelt hier snel, gemakkelijk en veilig de mooiste babyslofjes! U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Naast slofjes kunt u hier ook terecht voor babykleding. 
De website www.baby-schoenen.nl is in januari 2007 opgericht met als doel een gevarieerd aanbod in babyslofjes te realiseren. In 2012 heeft Baby-schoenen.nl besloten om naast slofjes ook babykleding aan te bieden. 

Bezoek Website

Sneakers.nl

NEW ARRIVALS

 

 

Sneakers Stores BV heeft in Nederland 45 vestigingen en daarmee een enorme naamsbekendheid. Op Sneakers.nl is een uitgebreid sneakersassortiment van alle bekende merken te vinden. Met maandelijks ruim 100.000 bezoekers in de webshop geeft Sneakers.nl klanten dagelijks inzicht in de nieuwste en meest complete collecties. Door de omvang van Sneakers.nl is de shop ook in staat klanten te bedienen met toffe acties en flinke kortingen, zowel online als offline. Door de samenwerkingen met verschillende partners zorgt Sneakers.nl ervoor dat zij altijd top-of-mind blijven bij de doelgroepen. Deze doelgroepen lopen uiteen van jongeren van 16 t/m 25 jaar, kids tot 15 jaar, de echte sneaker freaks en ouders. Voor iedere doelgroep verzorgt Sneakers.nl passende acties, prijsvragen en aanbiedingen.

Bezoek Website

Stoute-schoenen.nl

Stoute Schoenen

 

 

Stoute-schoenen.nl is de online schoenenwinkel voor de moderne, hippe moeder en haar kinderen. Ondersteund door fysieke winkels in het Gooi heeft Stoute Schoenen inmiddels ruim 2 jaar geleden de stap naar online gemaakt en is daar nu ook zeer succesvol. Stoute-schoenen.nl heeft een uitgebreid, unieke en zeer gevarieerd aanbod en heeft vele mooie merknamen zoals Replay, Converse en Vans. Handige zoekfuncties op de site, heel veel kleur in de collectie maken de Stoute-schoenen.nl uniek. Stoute Schoenen heeft een zeer goed commissie van 10% en is constant bezig om de conversie op de site te monitoren en te verbeteren.

Bezoek Website